VIP-PAKETTI YHDELLE

VIP-paketti sisältää Smakuherkkuja lautasella, jalat alta vievää livemusiikkia sekä kotiinviemisiksi upeaakin upeampi Smakukassi tuotteineen!

Tarjoamme elämyksen kaikille aisteille Smakun Vipissä 24.8. jo klo 11 alkaen. Olemme varanneet koko Avantisalin VIP-vieraillemme ennen varsinaista päätapahtumaa, joka alkaa klo 13.00 ja varaamalla paikkasi Smakun Vipistä, takaat itsellesi ja seurueellesi rauhallisen Smakuelämyksen, jossa pääset nauttimaan herkullisen ruuan lisäksi livemusiikista.

Musiikkinautinnosta vastaa upea, ihana Jose Mäenpää. Sielukas trumpetisti Jose Mäenpää tunnetaan monipuolisena ja avarakatseisena musiikin taitajana. Hän on opiskellut musiikkikasvatusta ja jazzia Sibelius-Akatemiassa, ja vaikuttaa parhaillaan useissa tasokkaissa kotimaisissa yhtyeissä. Mäenpää on kokenut muusikko niin laulajana, trumpetistina kuin pianistinakin. Hän myös säveltää, sanoittaa, sovittaa ja toimii oman yhtyeensä José Mäenpää trion johtajana. Josén Pimeä Puoli esiintyy Porvoo Jazz Festivaalilla syyskuun lopussa.

VIP-paketti yhdelle sisältää:
– 4 kpl annoslippuja (arvo 28 e)
– Smakukassi pullollaan herkullisia lähituottajien tuotteita ja ihastuttavaa designia läheltä (arvo 70 e)
* Kassissa mm. Malmgårdin Emmerlakritsaa, Bosgårdin meetwurstia, Vaja Finlandin Helmi-sarjan tuotteita, Ullakkopuodin ihanat kattilahatut sekä muita herkkuja
– Pöytävaraus VIP-tilaisuudessa klo 11-13

Hinta 125 e

Osasto:

125,00 

Varastossa