Aatos Café

Aatos Café on hyvinvointi-, kulttuuri ja tapahtumakahvila piilossa jylhän WSOY- talon kiviseinien sisällä. Lämminhenkinen kahvila-ravintola porvoolaisille ja helposti lähestyttävä ja houkutteleva paikka kaikille, jotka arvostavat puhdasta maistuvaa ruokaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meille ovat tervetulleita niin lapsiperheet, yritysasiakkaat kuin irtiottoa arjesta kaipaavat nautiskelijat.

Tarjoamme käsityönä tehtyä aamiaista, brunssia ja lounasta, tuorepuristettuja mehuja ja smoothieita, erikoiskahveja ja laadukkaan teevalikoiman, luomuviinejä ja pienpanimo-tuotteita, kahvilaherkkuja unohtamatta. Kiireisen arjen pelastukseksi nappaat meiltä herkut myös mukaan tai tilaat herkut juhlapöytään.

Kaiken takana on ajatus, ainutlaatuisella tunnelmalla sekä aidolla ja välittävällä palvelulla höystettynä.

Annos

Brunssinen

Brunssinen on pieni pala Aatosta, pieni pala nautintoa, pieni pala hyvinvointia. Annoksessa huomioimme sesongin puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet, jotka tekevät hyvää sinulle. Muffinissa yhdistyvät paahteinen paprika, kesäporkkanat, suolainen feta ja tuoreet yrtit. Samettisen pehmeässä tuorepuurossa maistuvat kotimaiset kesän marjat ja sitruuna-laku. Inkivääri-mustikkasmoothie viimeistelee Smakunautinnon ja mietit, että tekipä tämä hyvää minulle. Niin, hyvää Sinulle!

7 € (sis. alv 14 %)

Gluteeniton (G), Laktoositon (L), Kasvisruoka (K)

Yhteystiedot ja aukioloajat:

Kaivokatu 37 B

www.aatoscafe.fi

Avoinna: arkisin klo 8.00-15.00 la klo 9.00-14.00

Sometunniste: @aatoscafe