Aatos Café

Aatos Café är ett välmående, kultur och evenemangscafé, gömt inom WSOY husets stenväggar. En café-restaurang med varm stämmning för borgåbor och ett öppet och inbjudande ställe för alla som uppskattar ren och smakrik mat och välmående i sin helhet. Vi välkomnar barnfamiljer, företagskunder samt alla som behöver en paus från den hektiska vardagen.

Vi erbjuder frukost, luch och brunch, färskpressade safter och smoothies, specialkaffen och te av ypperlig kvalitet, ekologiskt vin och produkter från små bryggerin, utan att glömma café delikatesserna. En räddning till den hektiska vardagen och fester finner du i take-away och i möjligheten att beställa delikatesse färdigt.

Tanken bakom allting är ett stämningsfullt ställe med äkta och omtänksam kundbetjäning.

Portion

Brunssinen

Brunssinen är en liten del Aatos, en liten del njutning och en liten del välmående. I portionen uppmärksammar vi säsongens rena råvaror av god kvalitet som även gör dig gott. Muffinsen kombinerar smakerna av rostad paprika, sommarmorötter, saltig fetaost och färska örter. Den sammetslena färskgröten smakar inhemska sommarbär och citron-lakrits. Smaku upplevelsen toppas av med en ingefära-blåbärssmoothie som lämnar dig med tanken, vad gott detta gjorde mig. Såå gott för dig!

7 € (inkl. moms 14 %)

Glutenfri (G), Laktosfri (L), Äggfri

Kontaktuppgifter och öppettider

Brunnsgatan 37 B

www.aatoscafe.fi

Öppet: vardagar kl. 8.00-15.00, lö 9.00-14.00

Tagg: @aatoscafe