smaku-tour-rovaniemi

SMAKU SAAPUU

ROVANIEMELLE MARRASKUUSSA!

smaku-tour-rovaniemi
smakufestivals

Smakuilemaan Rovaniemelle!

 

Smakun aikana 4.-15.11.2019 on mahdollisuus kierrellä maistelemassa ravintoloiden ja kahviloiden smakuannoksia vain 5-7 euron hintaan. Jokainen ravintola toteuttaa Smakua varten maisteluversion vähintään yhdestä alku-, pää- tai jälkiruoka-annoksesta. Tervetuloa hakemaan talvista tunnelmaa Rovaniemelle jo marraskuussa ja kiertelemään ravintoloissa yhdessä herkutellen!

 

Smaku huipentuu päätapahtumaan Tiedekeskus Pilkkeessä 16.11. klo 13-18, jolloin kaikki mukana olevat ravintolat ja kahvilat ovat saman katon alla maistattamassa herkullisia annoksiaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Päätapahtumassa annokset maksetaan ennakkoon ostetuilla annoslipuilla (5/7 e kpl). Annoslippuja myydään päätapahtumassa 16.11. koko tapahtuman ajan. Yleisö voi myös äänestää omaa suosikkiannostaan Smakun aikana ja Rovaniemen Makuaarre 2019 julkistetaan tapahtuman päätteeksi 16.11. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan lahjakortteja osallistujaravintoloihin!

 

Smaku Rovaniemi in English >>

Mukana Smaku Rovaniemessä:

Rovaniemen Makuaarre 2019 -äänestys

 

Äänestä Rovaniemen Makuaarretta 2019 Smaku Touriin osallistuvien ravintoloiden Smakuannosten joukosta ja voita lahjakortti ravintolaan!

Smaku Tour saapuu Rovaniemelle ja yhteistä ruokajuhlaa vietetään päätapahtumassa 16.11. klo 13.00-18.00 Tiedekeskus Pilkkeessä, jossa kaikki ravintolat ja kahvilat maistattavat Smakuannoksiaan saman katon alla. Tapahtuman päätteeksi julkistetaan myös voittaja-annos!

Annokset ovat tarjolla myös ravintoloissa ennakkotapahtuman aikana 4.-15.11, jolloin voit kierrellä omassa tahdissa maistelemassa herkullisia maisteluannoksia.

 

Kaikkien äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan palkinnoksi lahjakortteja osallistujaravintoloihin.

 

Mukana Smaku Tour Rovaniemellä ovat:

Roka Street Bistro
Roka Kitchen & Wine Bar
Cafe & Bar 21
Santa’s Igloos, Restaurant Arctic Eye
Cafe & Bar Zoomit
Woodss
Arctic Restaurant & Plan B
Choco Deli
Restaurant Nabo

Paras Smakuannos?

Paras Smakuannos on:

Henkilötietoja käsitellään vain arvontaa varten eikä tietoja käytetä markkinointitarkoituksiin. Tiedot luovutetaan Smaku Events Oy:lle arvonnan suorittamista varten ja ne poistetaan kilpailun jälkeen.

Smaku Rovaniemi ravintolat kartalla

rovaniemi-smaku