smakustore

SMAKU Store

smakufestivals

SMAKU Store

 

HUOM! VIP-PAKETIT OVAT LOPPUUNMYYTY!

 

Tervetuloa Smaku Storeen! Täältä saat hankittua Smaku Porvoon ihanat VIP-paketit! Yksittäisiä Smaku Porvoon annoslippuja voit jo nyt ostaa ennakkoon Taidetehtaan infosta.

VIP-paketti sisältää Smakuherkkuja lautasella, jalat alta vievää livemusiikkia sekä kotiinviemisiksi upeaakin upeampi Smakukassi tuotteineen!

Tarjoamme elämyksen kaikille aisteille Smakun Vipissä 24.8. jo klo 11 alkaen. Olemme varanneet koko Avantisalin VIP-vieraillemme ennen varsinaista päätapahtumaa, joka alkaa klo 13.00 ja varaamalla paikkasi Smakun Vipistä, takaat itsellesi ja seurueellesi rauhallisen Smakuelämyksen, jossa pääset nauttimaan herkullisen ruuan lisäksi livemusiikista.

Musiikkinautinnosta vastaa upea, ihana Jose Mäenpää. Sielukas trumpetisti Jose Mäenpää tunnetaan monipuolisena ja avarakatseisena musiikin taitajana. Hän on opiskellut musiikkikasvatusta ja jazzia Sibelius-Akatemiassa, ja vaikuttaa parhaillaan useissa tasokkaissa kotimaisissa yhtyeissä.

Mäenpää on kokenut muusikko niin laulajana, trumpetistina kuin pianistinakin. Hän myös säveltää, sanoittaa, sovittaa ja toimii oman yhtyeensä José Mäenpää trion johtajana. Josén Pimeä Puoli esiintyy Porvoo Jazz Festivaalilla syyskuun lopussa.

Tapahtuman anniskelusta vastaa Ravintola Verstas. Halutessanne voitte tilata VIP-tilaisuuteen ruokajuomat etukäteen Verstaasta lähettämällä tilauksenne osoitteella myynti.taidetehdas@kanresta.fi tai puhelimitse 040 701 3332 (5.8. alkaen). HUOM! Liitättehän juomatilaukseenne mukaan myös VIP-varauksenne tilausvahvistuksen numeron.

 

Juomahinnasto / Ravintola Verstas:

III Olut 6 e / plo

Malmgårdin olut 9 e / plo

Siideri 7 e / plo

Lonkero 7 e / plo

Kauden puna- tai valkoviini 6 e / 12 cl

Kauden puna- tai valkoviini 30 e / plo

Kauden kuohuviini 6 e / lasi

Kauden kuohuviini 30 e / plo

Virvoke 3,50 e / plo