smakuporvoo-header

SMAKU PORVOO 2019

Tule, maista ja ihastu!

Smaku taas Porvoossa 12.-24.8.2019

smakuporvoo-header

SMAKU PORVOO 2019

Tule, maista ja ihastu!

Smaku taas Porvoossa 12.-24.8.2019

smakufestivals

Smaku Porvoo 2019

 

Ruokatapahtuma Smaku kokoaa paikalliset ravintolat ja kahvilat saman katon alle. Smakua on toteutettu sen kotikaupungissa Porvoossa jo kolmena kesänä ja jatkoa seuraa myös tänä vuonna! Porvoolaiset ravintolat toteuttavat yhteisvoimin Smaku Porvoo -tapahtuman jo neljättä kertaa 12.-24.8.2019.

 

Smakussa on mahdollisuus maistella ravintoloiden parhaimpia maisteluannoksia 7 euron hintaan. Jokainen ravintola toteuttaa Smakua varten maisteluversion vähintään yhdestä lämpimästä tai kylmästä alku-, pää- tai jälkiruoka-annoksesta.

 

Maisteluannokset ovat tarjolla porvoolaisissa ravintoloissa 12.8.-23.8.2019 ja yleisö voi äänestää omaa suosikkiannostaan. Smakun aikana käydään myös leikkimielinen kilpailu parhaasta annoksesta ja valitaan Porvoon Makuaarre 2019. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan palkinnoksi 2 hengen lahjakortteja osallistujaravintoloihin.

 

Smaku Porvoo huipentuu yhteiseen ruokajuhlaan lauantaina 24.8. klo 13-18, jolloin kaikki ravintolat maistattavat parhaimpia maisteluannoksiaan samassa paikassa, Porvoon Taidetehtaalla.


TIEDOTE:

Ani’s Café ja Café Pos3 jäävät pois Smakusta.

Vanha Porvoo saa uuden artesaanikahvilan – Ani’s Café avaa ovensa Porvoon vanhassa kaupungissa syyskuussa. Empirekaupunginosassa menestyksekkäästi toiminut Ani’s Café jatkaa käsityöperinnettä museosuojellussa puutalokiinteistössä nyt, kun Cafe Pos3 sulkee ovensa Gabriel Hagertin kuja 1:ssa. Samalla sekä Ani’s Café että Cafe Pos3 jättäytyvät pois ruokatapahtuma Smakusta liiketoimintakauppojen osuessa juuri samaan ajankohtaan.

 Smaku toivottaa menestystä Ani’s Cafélle Gabriel Hagertin kujalla!

 

Brasserie L’amour on sulkenut ovensa 13.8.2019.

Smakuilijoille tiedoksi, että ennakkotiedoista poiketen Lamour ei näin ollen ole mukana Smakussa. Smaku kiittää lämmöllä Lamouria yhteistyöstä kuluneina vuosina

Mukana Smaku Porvoossa 2019:

Vanhan Porvoon Glassikko

Glassikko