smaku_naantali_header

SMAKU SAAPUU NAANTALIIN

TAAS 28.6.-10.7.2021!

smaku_naantali_header

SMAKU NAANTALI

28.6.-10.7.2021

smakufestivals

Tervetuloa Smakuilemaan Naantaliin jälleen 28.6.-10.7.2021!

Smakun aikana on mahdollisuus kierrellä maistelemassa ravintoloiden ja kahviloiden herkullisia Smakuannoksia edulliseen hintaan. Jokainen ravintola toteuttaa Smakua varten maisteluversion vähintään yhdestä alku-, pää- tai jälkiruoka-annoksesta.

Ruokatapahtuma Smaku kokoaa vuosittain paikalliset ravintolat ja kahvilat saman katon alle, mutta tänä vuonna päätapahtumia ei turvallisuussyistä järjestetä, vaan keskitymme herkutteluun ravintoloissa koko tapahtuman ajan! Smakun aikana käydään myös leikkimielinen kilpailu parhaasta annoksesta ja valitaan vuosittain Naantalin Makuaarre. Kaikkien suosikkiannostaan äänestäneiden kesken arvotaan palkinnoksi 2 hengen lahjakortteja osallistujaravintoloihin.

Tervetuloa Smakuilemaan Naantaliin!

Lisätietoa Naantalin nähtävyyksistä sekä majoitusvaihtoehdoista löydät  Visit Naantalin kotisivuilta >>>

Smakumatkailijalle vinkkinä!

Tänä vuonna teemme myös matkailuyhteistyötä majoituspalveluita tarjoavien Smakuravintoloiden kanssa. Haluamme esitellä Smakumatkailijoille muutamia upeita matkailukohteita ja kertoa sosiaalisessamediassa omat kokemuksemme kyseisistä paikoista! Kokemuksia löydät sosiaalisenmedian kanavistamme.

Tutustu  ihastuttavan Tammiston majoituksiin täältä>>  ja varaa yösija Smakumatkallesi!

“Smakutarjouksena Tammisto tarjoaa -10% alennuksen kaikista 20.6.2021 mennessä tehdyistä varauksista Smaku-tapahtuman ajalle 28.6-10.7.2021. Muista mainita varauksen yhteydessä SMAKU21. Varaukset puhelimitse tai mielillä suoraan Tammistosta.”

Smaku Naantali- annokset 2021

Klikkaa ravintolan annoskuvaa, niin näet tarkat annostiedot, ravintolan yhteystiedot ja aukioloajat