Smaku Exclusive 2019

SMAKU EXCLUSIVE

PORVOO 21.11.2019

smakufestivals

Smaku Exclusive 2019 Porvoossa 21.11.2019

 

HUOM! LIPUNMYYNTI SMAKU EXCLUSIVEEN ON PÄÄTTYNYT

 

Maistuisiko herkullinen, pikkujouluhenkinen Smakukierros tunnelmallisissa, laadustaan tunnetuissa porvoolaisissa ravintoloissa? Huippuravintoloitsijat ja keittiömestarimme ovat jälleen suunnitelleet toinen toistaan hurmaavampia Smakuannoksia tälle kierrokselle ja tämän lisäksi omistavat yhden marraskuisen illan vain Teille! Tervetuloa nauttimaan herkullisista Smakuannoksista ja tutustumaan ravintoloidemme ruokafilosofiaan ja tarinoihin makujen takana.

smakufestivals

Neljä Smakuannosta valikoituine juomineen

 

Pikkujouluinen Smaku Exclusive toteutetaan 21.11.2019 klo 18.00 alkaen. Kierros kestää noin 3 tuntia ja sen aikana pääsette nauttimaan neljän ravintolan herkullisista Smakuannoksista juomineen, jotka ovat valmiiksi räätälöity kruunaamaan makuelämys. Kierroksen päätteeksi tarjoillaan vielä suussa sulava jälkiruoka siinä ravintolassa, johon kierroksenne päättyy. Jokaisessa ravintolassa Teidät vastaanottaa kyseisen ravintolan ravintoloitsija tai keittiömestari ja pääsette kuulemaan kiinnostavia tarinoita ravintolan historiasta ja ruokafilosofiasta! Ja mikä hauskinta – jokainen Smakuannos on yllätys! Kuin availisi joululahjapaketteja kuusen juurella!

smakufestivals

Tutustu pakettiin ja ihastu

 

Paikkoja on rajoitetusti (max. 20 hlö / ravintola), joten jos ryhmänne on suuri, kannattaa liput ostaa kerralla koko ryhmälle ja näin varmistaa, että pääsette samaan ryhmään viettämään herkullista iltaa yhdessä. Kierroksen ravintolat ja järjestys on suunniteltu etukäteen, huomioithan tämän yhteisen viihtyvyyden vuoksi.

smakufestivals

Neljä ravintolaa – neljä elämystä

 

Kartasta löydätte kierroksen ravintolat. Kattaukset alkavat 40 minuutin välein, joten Teillä on noin puoli tuntia aikaa nauttia annoksestanne jokaisessa ravintolassa. Kattaukset alkavat klo 18.00 I 18.40 I 19.20 I 20.00 

Siirtymät ravintolasta toiseen ovat arviolta 5-10 minuuttia.

 

Smaku Exclusive kierroksella kävelyä tulee yhteensä 1,2 km
(Seireeni, Sicapelle, Salt, Ranta-Aitta) 

 

HUOM! Paikkoja on rajoitetusti, vain 80 nopeinta mahtuu mukaan! Jaathan Smakun herkullista ilosanomaa myös tuttavillesi, samaan ryhmään mahtuu yhteensä 20 nautiskelijaa.