Kuulas Garden Grill & Café 2022

Kuulaksen tarina alkoi jo yli sata vuotta sitten kun entisen Tammiston maanviljelystilan päärakennus rakennettiin ja puutarhaan istutettiin omenapuita. Upea, 35-paikkainen terassi rakennettiin talon aurinkoiselle, etelänpuoleiselle takapihalle omenapuutarhan kupeeseen keväällä 2021.

Panostamme tarkoin valikoituihin, elämyksellisiin tuotteisiin kaikessa mitä teemme, oli se sitten ravintolan tuoli, kahvikuppi tai taustamusiikki. Ruokafilosofiamme rakentuu terassin hiiligrillin ympärille – simppeliä, taiten tehtyä ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa, josta nauttii vaativampikin kulinaristi yhdessä perheensä kanssa. Omena kulkee hienostuneena sivujuonteena mukana läpi menun.

Kuulas on arkipäivän elämys, nautinto jonka olet ansainnut.

Annokset

Maajussi maailmalla

PORKKANA-TATTARI DUMBLINGS

-kaksi kappaletta dumblingseja tattarikuoressa, ohueksi leikattua sokerihernettä kurpitsaöljyssä, porkkanasiirappia ja porkkanasipsiä. Vaikka annoksessa on haettu vaikutteita Aasian keittiöstä, raaka-aineet löytyvät kotosuomen pelloilta.

5 € (sis. alv 14 %)

Laktoositon (L), Maidoton (M), Kananmunaton (KM), Kasvisruoka (K), Vegaaninen (V)

Kyntömiehen kalareissu

PINTAPAAHDETTUA SIIKAA, GINI-SIMPUKKAKASTIKE

Päältä paahdettu ja alapuolelta hapolla kypsennetty siika täydentyy ihanan kevyellä, mutta täyteläisellä gini-simpukkakastikkeella. Kylmän annoksen kruunaa Mikolan luomutilan paahdettu kevätsipuli.

7 € (sis. alv 14 %)

Gluteeniton (G), Laktoositon (L), Kananmunaton (KM)

Yhteystiedot:

Tammistontilankatu 3, Naantali

www.tammiston.fi

Sometunniste: @tammistonkuulas